Bé, avui toca arrossejat, un plat que per aquí pels pobles de la costa és ben comú.
Ingredients:
· 2 grans d’all
· 1 sèpia
· 6 gambes
· 1 litre de brou de peix
· 500 gr d’arròs
· Safrà
· Sal
Preparació:
En una cassola amb un bon xorro d’oli, posar a fregir una sèpia trossejada, dos grans d’all i les gambes. Al cap d’un moment retirarem les gambes i també els grans d’all. Llavors afegirem l’arròs. Anirem remenant fins que l’arròs s’enrosseixi. Quan hagi agafat color afegirem el brou bullint i deixarem coure l’arròs. Posar safrà i sal a gust. Al final, l’arròs ha de quedar sec.
Ingredients:
· 2 grans d’all
· 1 sèpia
· 6 gambes
· 1 litre de brou de peix
· 500 gr d’arròs
· Safrà
· Sal
Preparació:
En una cassola amb un bon xorro d’oli, posar a fregir una sèpia trossejada, dos grans d’all i les gambes. Al cap d’un moment retirarem les gambes i també els grans d’all. Llavors afegirem l’arròs. Anirem remenant fins que l’arròs s’enrosseixi. Quan hagi agafat color afegirem el brou bullint i deixarem coure l’arròs. Posar safrà i sal a gust. Al final, l’arròs ha de quedar sec.
Bonísssim el teu arrossejat!!! Fornejar la masa coberta de cigrons, vol dir que poses la masa en un motlle, i li tiras un bon grapat de cigrons, (que nomès et serviràn per això, però no cal que els llencis, serveixen per a moltes vegades) es perquè la masa no pugi.
ResponEliminaMolts petonets
Rosa et felicito pels teus plats. Vaia bona pinta que fa este arrossejat.
ResponEliminaHola Rosa, con lo que me gusta a mi el arroz de este me comia dos platos, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Per a Marylou: Gràcies per la explicació, ja veus que sóc novata i això dels cigrons no ho havia sentit mai. Un dia ho provaré.
ResponEliminaPer a Manel: Ei Manel que fas per aquí? M'alegro per la teua visita i que t'agradin els meus plats! Ja provaràs tú de fer-los! jeje
Per a Juan: Hola Juan! Gracias de nuevo por tus comentarios, a ver si me paso por tu bloc, que también está muy interesante.