diumenge, 14 de març del 2010

ABADEJO AMB PATACA


Quan era petita i la meva mare deia que hi havia abadejo per sopar, ai quina ràbia que donava. Però les coses canvien i ja veieu, ara a cuinar-lo i tot, i ben bo que està, això si no queda salat, que a vegades m’ha passat, bé al principi, ara ja no.

Ingredients:

· ½ Primentó roig
· ½ Ceba
· 1 Tomaca
· 1 Pataca
· 2 cues d’abadejo

Preparació:

Fer primer que res el sofregit amb el primentó tallat a trossets, la ceba picada i la tomaca ratllada. Quan estigui tirar la pataca també tallada a trossets i afegir aigua. Ficar l’abadejo dins la cassola i en un quart d’hora ja estarà llest.

Un dia abans l’abadejo s’ha de posar amb aigua per a què es dessali. Cambiar l’aigua unes tres vegades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada