diumenge, 7 de març de 2010

PASTA TRICOLOR


Per als principiants: Ben fàcil és fer macarrons o espaguetis, normalment jo els faig amb tomaca i carn picada. Però la pasta de colors, tant espirals com, en aquesta ocasió, llaços, la faig d’una manera diferent.

Ingredients:

· 250 gr de pasta
· 250 gr de carn picada
· ½ ceba
· Orenga
· Sal

Preparació:

Per una banda posar aigua en un cassola en un xorret d’oli i quan bulli tirar la pasta i sal a gust. Una vegada cuita la pasta passar-la per l’escorredor.

En una altra cassola fer la carn picada, tirar-li orenga. Quan ja estigui la carn tirar la ceba picada. Ja fet això afegim la pasta escorreguda i ho barrejem.

Si volem podem bullir uns ous i tallar-los a trossets per damunt el plat de pasta.

1 comentari:

  1. Hola Rosa, te ha quedado muy bien la pasta cocinada de esta manera, y es una forma difernte de la clasica con tomate, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina