dilluns, 22 de març del 2010

ARROSSEJAT

Bé, avui toca arrossejat, un plat que per aquí pels pobles de la costa és ben comú.

Ingredients:

· 2 grans d’all
· 1 sèpia
· 6 gambes
· 1 litre de brou de peix
· 500 gr d’arròs
· Safrà
· Sal

Preparació:

En una cassola amb un bon xorro d’oli, posar a fregir una sèpia trossejada, dos grans d’all i les gambes. Al cap d’un moment retirarem les gambes i també els grans d’all. Llavors afegirem l’arròs. Anirem remenant fins que l’arròs s’enrosseixi. Quan hagi agafat color afegirem el brou bullint i deixarem coure l’arròs. Posar safrà i sal a gust. Al final, l’arròs ha de quedar sec.

4 comentaris:

  1. Bonísssim el teu arrossejat!!! Fornejar la masa coberta de cigrons, vol dir que poses la masa en un motlle, i li tiras un bon grapat de cigrons, (que nomès et serviràn per això, però no cal que els llencis, serveixen per a moltes vegades) es perquè la masa no pugi.
    Molts petonets

    ResponElimina
  2. Rosa et felicito pels teus plats. Vaia bona pinta que fa este arrossejat.

    ResponElimina
  3. Hola Rosa, con lo que me gusta a mi el arroz de este me comia dos platos, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  4. Per a Marylou: Gràcies per la explicació, ja veus que sóc novata i això dels cigrons no ho havia sentit mai. Un dia ho provaré.

    Per a Manel: Ei Manel que fas per aquí? M'alegro per la teua visita i que t'agradin els meus plats! Ja provaràs tú de fer-los! jeje

    Per a Juan: Hola Juan! Gracias de nuevo por tus comentarios, a ver si me paso por tu bloc, que también está muy interesante.

    ResponElimina