dissabte, 10 d’abril de 2010

ESPAGUETIS



Fa poc us deia que la pasta acostumar-la a fer-la en carn picada, però mireu, aquesta vegada l’he fet en beicon, havia de gastar-lo, perquè m’estava a punt de caducar i vaig pensar que el faria amb els espaguetis.

Ingredients:

· 250 gr espaguetis
· beicon
· ½ ceba
· Tomaca
· Safrà
· Sal

Preparació:

En una cassola posar aigua en un xorret d’oli i quan bulli tirar els espaguetis, sal a gust i safrà. Una vegada estiguin cuits passar-los per l’escorredor.

A banda, fregir el beicon (era d’aquest que ja venen a daus), també tirar la ceba tallada a trossets. Quan estigui això tirar la tomaca triturada i una mica de sal i deixar que es fregeixi una estona. Finalment, tirar els espaguetis i barrejar-ho.

2 comentaris:

  1. Ñam Ñam!!! Joder quina bona pinta. Puc imaginar-me l'oloret que fa este plat.

    ResponElimina
  2. Jaja Manel, pregunta-li a Oriol, que se menja uns plats!! xd

    ResponElimina