Fa poc us deia que la pasta acostumar-la a fer-la en carn picada, però mireu, aquesta vegada l’he fet en beicon, havia de gastar-lo, perquè m’estava a punt de caducar i vaig pensar que el faria amb els espaguetis.
Ingredients:
· 250 gr espaguetis
· beicon
· ½ ceba
· Tomaca
· Safrà
· Sal
Preparació:
En una cassola posar aigua en un xorret d’oli i quan bulli tirar els espaguetis, sal a gust i safrà. Una vegada estiguin cuits passar-los per l’escorredor.
A banda, fregir el beicon (era d’aquest que ja venen a daus), també tirar la ceba tallada a trossets. Quan estigui això tirar la tomaca triturada i una mica de sal i deixar que es fregeixi una estona. Finalment, tirar els espaguetis i barrejar-ho.
Ñam Ñam!!! Joder quina bona pinta. Puc imaginar-me l'oloret que fa este plat.
ResponEliminaJaja Manel, pregunta-li a Oriol, que se menja uns plats!! xd
ResponElimina