divendres, 23 d’abril de 2010

MONGETES BLANQUES



Aquest plat li dedico a Conso, que al seu restaurant el vaig provar i d’ella l’he après a fer. Un plat andalús boníssim.

Ingredients:

· 2 fulles de llorer
· ½ primentó roig
· ½ primentó verd
· ½ xorisset roig
· 4 mandoguilles
· ½ ceba
· 2 galls d’all
· Tomaca
· ½ kg Mongetes blanques
· Pebre roig
· Safrà
· Sal

Preparació:

Fer un sofregit amb el primentó roig i verd, la ceba, el xorisset, tot tallat a trossets, l’all picat i la tomaca. També posar les fulles de llorer. Quan ja estigui el sofregit tirar el pot de mongetes (de les que venen ja cuites) i afegir aigua per a què no estigui tan espès, posar les mandonguilles i tirar safrà, pebre roig i sal. Deixar que bulli una estona. I ja està!!!

4 comentaris:

  1. Hola Rosa, las judias estan muy buenas y estas seguro que te han quedado estupendas, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  2. HOLA ROSA, GUAPA TU

    BENVINGUDA AL MON DE LA CUINA, BONA I FETA A CASA AMB AMOR I BONS PRODUCTES,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Hola Juan!! Mi madre no ha tenido costumbre de hacerlas en casa y el otro dia fuí yo quien las cociné para mis padres!! Se las llevé con el tupper y me felicitaron porqué estaban buenísimas. Saludos. Rosa

    ResponElimina
  4. Hola Susanna!! Gràcies per la benvinguda, doncs sí, un món molt bonic aquest de la cuina. Amb amor tot es fa. Salutacions. Rosa

    ResponElimina