Aquest plat li dedico a Conso, que al seu restaurant el vaig provar i d’ella l’he après a fer. Un plat andalús boníssim.
Ingredients:
· 2 fulles de llorer
· ½ primentó roig
· ½ primentó verd
· ½ xorisset roig
· 4 mandoguilles
· ½ ceba
· 2 galls d’all
· Tomaca
· ½ kg Mongetes blanques
· Pebre roig
· Safrà
· Sal
Preparació:
Fer un sofregit amb el primentó roig i verd, la ceba, el xorisset, tot tallat a trossets, l’all picat i la tomaca. També posar les fulles de llorer. Quan ja estigui el sofregit tirar el pot de mongetes (de les que venen ja cuites) i afegir aigua per a què no estigui tan espès, posar les mandonguilles i tirar safrà, pebre roig i sal. Deixar que bulli una estona. I ja està!!!
Hola Rosa, las judias estan muy buenas y estas seguro que te han quedado estupendas, un saludo.
ResponEliminaJUAN
HOLA ROSA, GUAPA TU
ResponEliminaBENVINGUDA AL MON DE LA CUINA, BONA I FETA A CASA AMB AMOR I BONS PRODUCTES,
MIL PETONETS SUSANNA
Hola Juan!! Mi madre no ha tenido costumbre de hacerlas en casa y el otro dia fuí yo quien las cociné para mis padres!! Se las llevé con el tupper y me felicitaron porqué estaban buenísimas. Saludos. Rosa
ResponEliminaHola Susanna!! Gràcies per la benvinguda, doncs sí, un món molt bonic aquest de la cuina. Amb amor tot es fa. Salutacions. Rosa
ResponElimina