I jo segueixo
amb les meves aventures per la cuina!!! Volia fer llegums d’alguna manera
diferent i tenia un carbassó per allí que no sabia que fer amb ell. Doncs dic,
faré cigrons en carbassó. I bons que han quedat.
Ingredients:
- 500 gr cigrons
- 150 gr beicon a tires
- 1 carbassó
- Tomaca
- Ceba
- Pebre roig
Preparació:
Posarem
abundant oli a una cassola, afegirem la ceba tallada a trossets i també el
carbassó tallat a daus (no es necessari pelar-lo, sols rentar-lo bé). Deixarem
que es cogui uns 10 minuts. Passat aquest temps el que farem serà treure oli de
la cassola (que el podem reservar per alguna altra cosa). A continuació tirarem
les tires de beicon i ho tindrem coent tot junt uns 5 minuts més. Per últim,
tirarem la tomaca triturada.
Una vegada ja tenim el sofregit, tirarem el pot de cigrons, un poquet de
pebre roig i afegirem una mica d’aigua si es necessari, ho deixarem bullir uns
10 minuts més. I dinar fet!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada