dimarts, 23 de febrer del 2010

Inaguració

A vegades penso: “quant de temps he perdut avui a la cuina”. Però, en realitat, no és temps perdut, és temps aprofitat, aprofitat fent allò que m’agrada: CUINAR.

Per això, per aquest nou sentiment que tinc, m’he decidit a crear un blog de cuina. I els qui em coneixen, diran: “doncs si sempre et queixes que no tens temps de res”. Però ja veieu, m’he buscat més feina. I amb aquest nou repte compartiré les meves receptes amb tots vosaltres. Uns que voleu fer nous plats i busqueu noves idees, d’altres que voleu aprendre, igual que jo, que dia rere dia estic aprenent més.

Per últim, a més de dir-vos que podeu fer els plats que us vingui de gust, us animo a què deixeu els vostres comentaris, per si voleu donar la vostra valoració, aportar noves idees, compartir els vostres trucs, etc.

I amb aquesta cançó, que li dedico a la meva mare, que si no fos per ella jo no sabria fer molt del que sé fer, segueixo amb les meves receptes.


.

4 comentaris:

  1. Hola Rosa, muchas gracias por pasar por mi blog eres muy bienvenida, veo que eres nueva en esto espero que te salga bien y que lo hagas muy chulo, un saludo.
    JUAN
    No he podido ver donde tienes lo de lo seguidores?

    ResponElimina
  2. Rosa,
    Et dono la benvinguda en aquest món tan ple de coses bones: la cuina .
    Ànims i endavant!!!!

    ResponElimina
  3. Hola Juan, ya he puesto lo de los seguidores. Es que aún estoy terminando de perfilar el blog ya que forma parte de un trabajo que estoy haciendo. Y bueno, d'aquí nada empiezo a colgar recetas. Muchas gracias.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies també, Dolors, pels teus ànims. Per aquí estaré sempre que pugui.
    I ja et deixaré algun que altre comentari al teu blog, que fa dies que el segueixo i ben bonic és.
    Salutacions.

    ResponElimina