Bé, avui toca arrossejat, un plat que per aquí pels pobles de la costa és ben comú.
Ingredients:
· 2 grans d’all
· 1 sèpia
· 6 gambes
· 1 litre de brou de peix
· 500 gr d’arròs
· Safrà
· Sal
Preparació:
En una cassola amb un bon xorro d’oli, posar a fregir una sèpia trossejada, dos grans d’all i les gambes. Al cap d’un moment retirarem les gambes i també els grans d’all. Llavors afegirem l’arròs. Anirem remenant fins que l’arròs s’enrosseixi. Quan hagi agafat color afegirem el brou bullint i deixarem coure l’arròs. Posar safrà i sal a gust. Al final, l’arròs ha de quedar sec.
Ingredients:
· 2 grans d’all
· 1 sèpia
· 6 gambes
· 1 litre de brou de peix
· 500 gr d’arròs
· Safrà
· Sal
Preparació:
En una cassola amb un bon xorro d’oli, posar a fregir una sèpia trossejada, dos grans d’all i les gambes. Al cap d’un moment retirarem les gambes i també els grans d’all. Llavors afegirem l’arròs. Anirem remenant fins que l’arròs s’enrosseixi. Quan hagi agafat color afegirem el brou bullint i deixarem coure l’arròs. Posar safrà i sal a gust. Al final, l’arròs ha de quedar sec.